Prickigt

 

Hej hej från mig! 

Mitt 50 kr fynd från HM, som jag köpte med i tisdags när jag var på Elins esplanad och hämtade min julgåva. Denna skjorta fyndade jag då, kollat på den innan men vart tveksam till ärmarna men nu kände jag att det var inget att tveka på, hade bara ångrat mig annars.

 

Bad Mia ta en bild på mig, fy va man är självkritisk. Hatar när jag kollar in i kameran så de bilderna raderades går bättre när jag kollar bort i så fall. Är ni likadan som mig eller som bara hittar massa fel ?

 

 

 

 

 

 
 
Samt denna röda skjorta fick jag med som jag fyndade på HM för 100 kr. Rättare sagt fick då jag hade presentkort.
Älskar skjortor, speciellt med knyt i fram och detaljer. Känns som de passar både till festlighet och vardags / jobbet
 
  
 
 
 
 
På tal om annat, betydligt viktigare saker. Detta läste jag idag om -  Alltså fy, vad händer i världen. Jag kan sitta och tycka och tänka om ens egna "små"problem när det händer sådana här saker. Mina betyder ju inget i jämförelse med sådana här grejer. Kan inte ens föreställa mig något sådant, lider med alla.
 
 

En skogsbrand rasar i Los Angeles-regionen i södra Kalifornien och har tvingat över 230 000 människor att fly, en av dem är Lionel Richies före detta fru. Sångaren blev under onsdagen tvungen att ställa in sin spelning i Las Vegas för att hjälpa till med evakueringen.

Komikern Chelsea Handler har också fått lämna sitt hem.

"Evakuerades precis. Det är som att Donald Trump sätter världen i brand. Bokstavligt och bildligt talat. Var försiktiga. Mörka tider", skriver hon på Twitter.

Andra kända personer som drabbats av infernot är Paris Hilton, familjen Kardashian och Lea Michele.

Under onsdagen rapporterades det att tv-serierna "Swat" och "Westworld" skjutit upp sina inspelningar i närområdet.

"Säkerheten för alla i produktionen går först. Våra tankar går till alla drabbade", skrev en manusförfattare till CBS-serien "Swat" på Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.