En som blev glad...

 
 
Har ni märkt som bloggar med blogg.se nu när man ska posta ett inlägg och ska ladda upp bilder så måste man beskära alla bilder. Sen när man lägger upp det på bloggen så blir det jätte fult och utdragna bilder, ser inte klokt ut om det är bilder på människor.
 
 
Under ser ni bilden som beskärts, det funkar pga det är på grejer men bilden under mig ladda jag upp till datan istället direkt men den under den är redigerad och jaa ni ser ju hur galet det ser ut eller hur ? Fattar inte varför, gör ni tro?
 
 
 
Eftersom de blev en stor tabbe med lekmer.se och vi aldrig fick de där jäkla dockskåpet så fick jag 250 kr presentkort. Men sen fick jag betala frakten 45 kr som inte ingick. Då valde jag detta..Charlie blev glad över presenter MEN Babblarnas pysselbok var perfekt för den förstod han och tyckte var rolig. Paw Patrol var kul men svårare. Lådan med Blixten spelen, ett pussel, domino och klossar var väll ingen höjdare dock. Sånt som bara kommer slängas sen för de kommer bli liggandes överallt.
 
 
 
 
 
 
 
Tog denna bild igår kväll, ofixat ljus. Gillar inte detta mörker fyy om man tar bilder bland annat..
Men ser ni som sagt bilden under är redigerad och uppladdad via mobilen till bloggen och den översta via datan, skillnad va ? Blir smått tokig på den nya versionen. Bara för man uppdaterar så behöver det inte bli bättre utan SÄMRE!!
 
 
 Oj, vad märkligt! Har själv inte märkt detta :o

Svar: ok konstigt jag har det så i min telefon efter senaste uppdateringen. såå irriterande när de blir så utdraget :/
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.