Gjorde mig ledsen - är ju bara barn men..

 

Igår morses när vi kom in på dagis så kom en tjej fram och sa hej till min dotter sen säger hon - Jag gillar inte dig Charlie, bara så där. Hur trevligt är det på morgonen. Jag fick en liten klump i magen, hatar sånt.

Visst nu pratar vi om små barn MEN jag brukar fråga Charlie ex ibland om han har någon favoritfröken eller vad som helst, då säger han alltid jag gillar alla. Mina barn är inte heller perfekta, de är barn de utvecklas och lär sig. MEN det är inte ok att vara elak, då måste man säga till eller OM de säger dumma saker. Som igår kväll hörde jag Charlie stå inne i sovrummet och svor, jävlar sa han. Då sa jag till han att sånt där får absolut inte barn säga. Då kommer trollen och tar barn som svär. Märkte Charlie blev rädd och sa han inte ska säga så igen.

Sa till Björn att tänka sig för vad han säger, han svär en del. Charlie tar efter så mycket. Men de jag skulle säga var att jag tänkte jätte mycket på de där den tjejen sa igår när vi kom in på dagis. Sa till ena fröken det igår och sa även till en annan fröken det idag. ( får man säga fröken, eller dagispersonal menar jag )

Hon sa att hon hade hört de och de pratar om det och lär sig. Men fattat det som sen hon började att hon är en liten retsticka, när Charlie sagt något så säger hon han har fel och går direkt till fröknarna och säger typ -  Fröken den där pojken sa så och det är fel. Vill ha mycket uppmärksamhet helt enkelt har jag märkt det lilla jag vart där. Sticker ut på ett sätt som inte de andra barnen gör, enligt mig. Inte min sak att dömma kan vara något hemifrån, man vet inte.

Men i alla fall, tänk om någon sagt de första till mig på morgonen att de inte gillar mig, jag hade blivit jätte ledsen så hoppas inte Charlie bryr sig om det. Kanske inte ens tänker på det.

Charlie har frågat två andra tjejer om de vill komma hem och leka någongång då har de sagt ja, haha blev så chockad när han berätta de för mig men den andra tjejen som jag skriver om sa nej att hon inte ville. Vet inte om de är något personligt men på dagis sa personalen att de leker så hoppas bara jag överdriver och nojjar mig, som sagt jag har mycket känslor och kanske bryr mig för mycket. Tufft att ha barn, man vill de ska vara snälla MEN inte för snälla så andra kommer vara dumma och köra med dom. Sunt förnuft helt enkelt, de ska veta rätt och fel. Hur tusan ska man klara av detta ? Man vill ju deras bästa, att de ska bli bra personer. Oroar mig redan nu hur de kommer bli när de blir större. Tuffare värld idag än när jag var liten...

Hoppas på de bästa!

 

På tal om annat, skönt med fredag i alla fall. Ikväll kommer en tjej som gått på Charlies dagis som han verkligen gillar.Var så ledsen när hon bytte dagis. Inte setts sen i somras så glad för Charlies skull. De skulle kommit förra veckan men då blev hon magsjuk. Charlie hade laddat med tacos och julklapp till henne så han var en aningens ledsen när hon inte kunde komma så glad idag. Små sötnosar...

 

Så här hade jag velat sett ut idag, så stiligt och chict älskar sån stil..

 

 Alltså det skär i mammahjärtat att höra ngt sådant.Jag förstår precis hur du menar och jag är väl ganska känslig person men det gör ont och det är svårt att släppa tankarna, man vill inte höra sådant man vill bara försvara sina små barn. kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.