Sista gången jag skriver om detta trista..

 
 
God morgon och Glad Lucia på er.
 
Blev så omtumlad och glad igår när jag la ut en bild på allt hår jag tappat på en vecka bara. Så många snälla som skrev tillbaka till mig att de kände igen sig, haft liknande problem osv. Alltså detta är ett stort problem för mig, så orolig.
Rädd för jag kommer bli utan hår. Jag har alltid haft MASSA hår, jätte tjockt, till och med så jag hatat det emellanåt. Har velat ha tunt fint hår men nu ångrar jag dom tankarna.
 
Började med att frissan i början på hösten såg 3 små kala fläckar på huvudet, jag blev sååå rädd. Kollade varje dag och trodde jag skulle tappa allt hår, var det en sjukdom eller vad var anledningen ?
 
Gick ju för ett tagsen till en läkare tog massa prover men inget fel på mig säger dom. Jag hade hoppats på det så jag vet vad de beror på. Jag fick en akut tid imorgon igen, kände jag vill prata med henne som jag träffat innan för att förhoppningsvis få komma till en hudläkare.
 
Men la ut detta igår på Instagram och verkar som det är många tjejer som har problem med just det, nu vid denna tid. Många har märkt de typ ett halvår efter de slutat amma. Så det verkar som min läkare sa - att det kan vara långvarig stress som brytit ut. Det är inte alls bra för kroppen, inte alls. MEN det är de som är så jobbigt, när det är just psykiskt. Lättare att ta tabletter så det läker om ni förstår vad jag menar. Svårt ändra sitt liv, sig själv.
 
En kompis tipsade att Petra Tungården, en stor bloggare haft typ samma problem i omgångar ex tappat massa ögonbryn osv. Så antagligen är det också stressrelaterat.
 
Känns som en ond cirkel, man ska inte stressa samtidigt som detta stressar en sjukt mycket.
Jag hoppas som sagt allt lugnar ned sig, har börjat meditera i 20 min per kväll för att försöka koncentrera på andningen. Tänkt börja träna i jan - april på Actic för att göra något för mig själv eftersom jag inte kommer ut så mycket nu för tiden. Gillar ju inte detta mörker, inte alls.
 
Finns många faktorer, får låta tiden gå och se. Men inget kul men går emot ljusare tider det är skönt!
 
Känns som jag orkar inte skriva om detta mer, så trist men samtidigt kanske någon av er läser detta och känner igen sig. Livet är inte en dans på rosor och perfekt MEN som min mamma sa igår man ska vara glad. Glad att mina barn är friska och att vi alla mår bra. Ingen är döende i någon hemsk sjukdom osv.
Finns många anledningar till att vara glad helt enkelt
 
 
 
 
 
Jag har så mycket tjockare hårstrån än skandinaviska tjejer har då jag har lockigt hår annars. Så som sagt detta är jätte skumt
 
Nu har jag ju slutat färga utväxten utan mörkat ner mitt hår, går var 3.e månad nu istället till frissan. Stor skillnad emot förr..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Skriv gärna hur det går hos läkarn.Hoppas du får hjälp där.Många lider av samma tur det finns så mycket annat att glädjas åt./Veronica

Svar: God morgon. Ja det ska jag göra, får se vad hon säger. Hon var snäll efter ja ringt 2 ggr och pratat med henne nu att jag får springa in till henne en snabbis på lunchen. Tala om snäll läkare, som annars aldrig har tider. Hon tyckte så synd om mig och min oro sa hon
Jenny Lennartsson

Vilken Gullig läkare tur sånna finns/Veronica

Svar: Ja hon har vart snäll, tyvärr kunde hon inte hjälpa mig mer då det inte vart något fel på mig. Får se vad de säger när jag kommer till hudmottagningen. Trevlig fredag!
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.