Roligt mail

 
 
Din fiende är din bäste vän eftersom han är den person som ger dig de prövningar du behöver för att utveckla din inre styrka, tolerans och respekt för din nästa.
 
- Tycker ni att det stämmer ?
 
 
 
 
Fick ett roligt meddelande nu på morgonen, Löwengrip (Blondinbellas företag ) ville göra ett litet samarbete med mig med några av deras produkter som jag ska få chansen att prova. Ser jätte mycket fram emot det då jag just nu kör med Aco, apotekets produkter. Har nog provat det mesta dyrt som billigt. Har några favoriter av produkter i ansiktsvård men inget märke så. Hade ett för ett tagsen som inte var bra för mig, fått jätte dålig hud efter det som jag hoppas snart ska stabilisera sig igen och bli som de va innan.
Har i alla fall provat hennes deoderant, handcreme, duschgele och body lotion som jag gillar jätte mycket, doftar supergott.
Men hon har ju ansiktsvård, till håret samt intim.
 
 
 
 
 
En kopp varm choklad med grädde hade inte suttit fel nu. Som bomull kring hjärtat som min morfar hade sagt om han levt. Älskar förresten Mix megapol nu med alla jullåtar gör mig glad, så stämningsfullt.
 
 
 wow vilket fantastiskt mail vill också få ett sånt:) älskar hudprodukter. Har trestat hennes torrshampo typ:) kramar o ha en onsdag.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.