Läget...

 
 
Hej på er.
Inte många dagar kvar nu, redan 20e December idag.
Jag har en del juklappar kvar att handla och lite julgodis att baka men känner ingen stress över det. Tar det som de kommer, jul blir det ju ändå så att säga.
 
Hur går det för er ? Är ni klara med allt ?
 
Lite uppdatering förresten om just mitt hårproblem som jag skrivit om tidigare...
 
Jag har haft utsläppt hår de senaste dagarna, ostylat hår iof i 3 dagar nu MEN så häärlig känsla att våga ha det utan att känna att man tappar allt. Alltså ni kan inte förstå den känslan OM man inte haft det så jobbigt som jag haft under hela hösten. DOCK är det inte bra än, jag har fortfarande de små fläckarna på huvudet som skrämmer mig som jag hoppas växer ut igen MEN tacksam jag tappar mindre.
Kommer inte våga färga håret än på länge, tänker mig i mars månad kanske. Så skumt och konstigt för mig som annars alltid gått typ 1 gång i månaden och färgat utväxten.
 
Kände bara jag ville dela med mig av uppdateringen här.
Vart hos homopaten i måndags, han hjälpte mig när jag var liten när jag var ofta sjuk. Känner om man mår dåligt och har problem med något då tar man till vad som och hoppas på det bästa.
Jag fick ligga ner i nästan en timme med hörlurar då han kollade av punkterna i mina öron, som nålar ungefär sen kollade i mina ögon.
 
Han sa att han förstår att sjukhuset inte hittar något fel på mig, då jag ser frisk ut men det konstiga var att mina energier när han visade linjerna hur det ska vara, inte stämde överens med hur det ska vara, jag är i obalans typ.
Svårt att berätta som han gjorde men fått tabletter och droppar jag ska ta ett tag och han ska behandla mig några gånger. Jag hoppas på mirakel och han såg detta med mig som en utmaning!
 
Jag tror på det bästa och jag tror i grund och botten anledningen till vad de kan vara för fel på mig. Stress tog han upp, jag är en stressad person i mig själv MEN ändå inget jag har ont av.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Så skönt att håret börjar bli bättre nu, alltså vad är en homopat blev så nyfiken nu. kramar o ha en fin onsdag och julvecka.

Googla hormonell obalans tips sjukhusen tar inte prover på hormon nivåer dom kan ingenting om hormoner men är super vanligt

Svar: tack för tipset. Ska läsa om de.. kan möjligtvis va de
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.