Jobbigt att inte veta...

 
Hej vänner.
Här är en toa selfie taget igår på julbordet vi var med jobbet på Bryggeriet. Väldigt mysigt ställe men maten var väll ingen höjdare om ni frågar mig tyvärr.
Var på Lucia igår eftermiddag opå barnens firande, jätte mysigt speciellt det där.
 
Men var tyvärr inte på bästa humöret, vart hos läkaren precis innan. Hon såg att det kanske inte blivit bättre, någon ny liten kal fläck men hon sa de hade växt ut hår på de andra. Men bara man tar i mitt hår går det av, som att det inte orkar.
Jag bara bröt ihop, sååå trött på detta. Inget fel på mig, handlar om stress sa hon MEN detta stressar ju ihjäl mig och gör att jag mår dåligt. Visade allt hår jag tappat senaste tiden vilket var VÄLDIGt mycket tyckte hon.
Hon kunde inte hjälpa mig mer så kommer få  en kallelse till hudmottagningen.
 
Men mamma har bokat en tid till en Homopat här i stan. När jag var liten en period var jag alltid sjuk, missade massa skoj i skolan osv. Gick dit fick någon slags medicin sen var jag efter det typ aldrig sjuk. Så jag hoppas på ett mirakel att han kan se något i mina ögon, vad som händer i min kropp för jag mår ju uppenbarligen inte bra. Något fel är det ju uppenbarligen.
OM detta är något stressrelaterat som tar sig längre bak i tiden som kommer som en smäll nu så kan jag förstå i och för sig men såå jobbigt.
 
Hade önskat mig en eller två veckor till Mauritius eller Maldiverna bara liggandes i en solstol känner jag, suck..
Så nu hoppas jag på hjälp nästa vecka då jag ska till den andre naturläkaren eller vad de kallas..
 
 
Jaja ha en bra fredag nu. Ikväll ska mannen lägga golv i gillestugan. Ska bli såå skönt att få klart där, så det blir iordning. Skön känsla!
 
 
Blev förresten så glad över några som sa att jag såg fin ut igår, jag passade i min nya mörkare hårfärg samt min håruppsättning. Jätte gulligt av dom men dom skulle bara veta :/ Tänk vad mycket som kan dölja sig i oss människor, folk som inte känner en väl. Man kan se glad ut och allt är prima men så döljer sig något annat bakom fasaden. Att jag inte alls mår så bra och anledningen till varför jag har färgat håret mörkare och har uppsatt, men glad att jag inte ser ut som sju svåra år i alla fall...
 
 
Sorry för mina negativa gnälliga inlägg MEN känner det kan vara skönt att skriva av sig. Läkaren frågade mig igår om jag hade någon att prata med för detta kan tynga en. På ett sätt skriver jag av mig här, vilket känns bra som min lilla dagbok!
 
Hoppas det vänder snart och jag kan vara glad och positiv igen. SEN finns de alltid de som njuter av att andra mår dåligt och har problem, de kan man aldrig komma ifrån. De mår bättre av att andra har det sämre än dom och konstigt nog känner sig lite bättre. Men MAN kan ALRIG veta vad som väntar en.
Jag trodde aldrig jag skulle få sådana problem jag har nu men så sitter jag här...Ta varje dag som den kommer och njut ni som inte har några problem och mår bra!
 
 
 
 
 
 Jättefin bild inget som synns som tur är du är fin och jag tror de löser sig annars kolla vital hälsa i skövde hon är duktig.Fått många få bort stress /Veronica

Svar: Tack snälla för dina ord, de värmer. Ja det är tur jag hade typ afrohår som är jätte tjockt sen innan. Annars hade jag fått bära peruk nu vid detta stadiet. Ja jag verkligen hoppas det. Min mamma har ringt till en i stan här som ska vara bra, tror han jobbar med typ samma som de i Skövde. Annars får de bli ett besök där med. Otäckt hur koppen plötsligt kan bete sig och man inte vet varför eller hur man ska göra. Hoppas du får en trevlig helg.
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.