Tripp till Elins..

 

Älskar att åka bil och spela hög bra musik, som terapi för själen typ haha. Borde blivit taxi eller busschafför alltså. Förrsten läste nu om skolbussen / dubbdäckaren som körde in i en för låg viadukt fy faan så otäckt med flera barn skadade i Linköping tror jag de stod. Sånt som inte får hända alltså ryser av tanken..

 

När jag kom in på Elins esplanad ( köpcenter i Skövde ) så möttes jag av dessa tjejer. @spiderchick som sagt och @oprofessionells

De gav mig denna julgåva, jätte gulligt. Såg när jag satte mig i bilen att det fanns med ett presentkort så sprang in igen på HM och köpte med ett par rejäla vattentåliga vantar till Charlie. De går åt på dagis, de sa i veckan att han behövde de så blev perfekt.

Tusen tack Matilda och Moa!

Sprang in på Rusta också och köpte med en rulle renoveringstapet också, fattades ju bara en rad så nu har vi så vi kan göra klart gillestugan.Jippii..Sen framöver ska jag köpa färg och måla, får se va det blir..

 

 
 
 
 
 
En bild på mig inne på HM omklädningsrum, med en flaxande hand sorry. Köpte 2 skjortor på rean, blev så glad en jag kikat på förut för bara 50 kr. Som hittat!
Så här ser jag ut idag förresten..
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.