Att försöka ändra tankarna..

 
 
 
 
 
Igår åkte jag lite tidigare från jobbet till Skövde, IGEN men fick inte ihop det, därför de blev två dagar i rad. Onödigt men hade laserbehandling bokat igår samtidigt passade jag på byta vantarna jag fick på HM i förrgår. Köpte till Charlie men det var Olivia som behövde ett par, så fick jag de fixat i alla fall.
 
Har funderat på hur jag ska försöka ändra på mig själv, det psykiska eftersom läkaren säger det kan vara stressrelaterat med mina problem. Fattar inte hur man ändrar på sig själv men bestämde mig för att ta 20 min varje kväll när alla sover, då det är lugnt hemma och meditera. Satte på sån musik som jag hittade på youtube och koncentrerade mig bara (försökte )på just andingen. Just för att komma ner i varv och för en stund försöka inte tänka och oroa mig för något. I januari har jag tänkt börja träna på Actic i stan, binda mig i 4 mån och efter det kan jag börja ut och gå igen då det ä ljust, halleluja!
 
Får se hur det kommer gå med träningen men känner att jag behöver aktivera mig och röra lite på mig. Allt för att försöka hitta ett sätt att "må lite bättre" Känner att jag vart allmänt deppig hela hösten och stressad för håravfallet. Inte lätt...Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.