2017/12/05

 
 
 
 
 
 
 
 
God morgon.
Nu är det lättare att komma ihåg vad de är för datum då Charlie öppnar en lucka i adventskalendern varje morgon.
Alltså vilken skit kalender på tv enligt mig detta år. Vi kollar inte ens, kollade lite på första. Hur kan man visa en sån här dålig efter Selmas Jul som var förra året, som var den bästa på väldigt väldigt länge.
Önskar de kunde börja visa alla gamla som varit igen, för många som jag gärna hade velat sett igen och som många barn idag aldrig kollat på. Varför inte ? Varför hålla på göra sådana här dåliga när det finns bra.
 
Idag ska jag ta bilen och åka till Skövde på förmiddagen. Ska träffa bloggerskan Spiderchick
Hon och jag började blogga ungefär samtidigt för länge längesen, men våra bloggar går inte ens att jämföra. Hon har koommit så mycket längre med sin sida och har så många mer läsare.
Jag skriver mest för mig själv här kan man säga. Men de roliga är att vi började typ samtidigt som Kenza och Blondinbella, sen minns jag Stinalee var en tjej från Lidköping som jag följde samt Petra Tungården.
 så mysigt med bloggträff:) tycker din blogg e supermysig och visst vill man skriva för sig själv speciellt om barnen så kul att spara och gå tillbaka till.Tv kalendern verkar mina barn tycka om de ser varje morgon framför sin frukost:) men den är mer anpassad för skolbarn enligt mig:)jag minns trolltider den var så fin.kramar

Sätt på sunes jul åt Charlie, den finns ute på svt play 😊

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.