Bebisgos och allmänt skvaller som är så tröttsamt

 
God morgon.
Litet gnällinlägg börjar jag med denna morgon.
Allvarligt talat så är det så tröttsamt när vuxna människor, just damer pratar bakom ens rygg hela tiden om ens liv. Är det så intressant, varför ? Är det inte bättre att ni kommer och frågar mig direkt om det är något man undrar över.
Och just om man berättar saker i förtroende, som man då antar och hoppas de förstår att man inte går vidare och berättar för andra om, när de gör det ändå då blir man inte så glad. Sviken blir man!
Man vill så gärna fråga dom vad som är problemet, för sånt där får man alltid reda på ändå, skvaller kommer alltid i fatt en. Och det förstör bara för de som pratar, det är ingen som vill anförtro sig eller berätta saker för dom mer.
 
Det tragiska är att oftast vet och fattar inte dessa personer det ändå. Kan säkert läsa detta utan att ta åt sig. De är bara sådana, bara nyfikna personer som älskar skvaller. Finns nog många sådana runt omkring oss, rätt farligt!
 
Sätter punkt för det. Försöker inte bry mig men när man tvingas träffa dessa ändå så blir man bara så trött. Och det kan vara saker som inte ens är något att prata om som de ändå pratar om så det är inga allvarliga saker om ni nu skulle tro det. Bara allmänt skitsnack bakom ens rygg. Tror inte någon av er som läser detta skulle uppskatta det eller hur?
 
Var och träffa Ellen igår och hennes lille Adam, knappt 8 veckor såå söt. Kan knappt tro jag haft så små bebisar. Så gosiga och bara ligger där och ser söta ut. Så lugnt inget kaos och gap och skrik runt omkring :)
 
Fick go fika också, snickerskaka bland annat såå gott. Var mysigt att träffas igår i alla fall.
Hoppas ni får en fin onsdag och solen skiner på er!
 
 
Min lilla Olivia, första bilturen hem från BB.
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.