Stort gilla

 
 
 
 
Fick hem denna kjolen igår från HM, som var nedsatt pris. Finns även i svart men fastnade för denna fina i rosa. Kändes som en rolig bra längd också och kommer passa till kalas och så klart vardag i sommar, så nu vill jag ha sol och värme tack.
 
Nu kanske någon tänker men hallå varför lägger hon upp bilder på sig själv igen om hon nu tycker hon är så ful? Jo det ska jag förklara, ibland när man får något fint på sig och gjort iordning sig så känns det ändå ok och bra för stunden Fast man kan hata saker på sig själv. Är det någon som känner igen känslorna. Skulle kunna skriva ner en lista på allt jag skulle velat ändra men igår kväll när jag tog på mig kjolen så kändes det ändå helt ok. Och jag trivdes med den så helt enkelt ett bra köp.
Bad Björn ta kort på mig men blev typ 2 st och han skäller på mig och tycker jag är helt psyko och dum i huvudet men svårt att ta kort på sig själv så man får med mer än sitt ansikte.
 
 
 
 
 
 
 
Björn har köpt ny bilstol på Volvo föresten när de hade kampanj som vi ska ha i den ena bilen till Olivia. Hon börjar ju så smått snart växa ur sin lilla stol hon haft sen hon föddes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.