Såå tröttsamt

 
God morgon
 
Något som är så extremt tröttsamt och störande som jag länge tänkt på är vissa i ens närhet som bara pratar skit. De kan prata med en om saker sen direkt sekunden efteråt går de och berättar vidare. Och så klart saker man kanske sagt i förtroende. Tycker man ibland inte ens bör säga, SÄG det inte till någon, då de borde förstå det själva. Men ibland är det inte ens en idè att ta upp det då de skulle antagligen inte bli en ändring ändå då de personerna bara är så.
Det är bara såå tröttsamt och jag är sån som kan vara sur och himla långsint. Måste typ prata och reda ut annars har jag svårt att gå vidare. Men antar alla har vi några sådana i våra liv, tyvärr.
Men jag tror på Karma, big time!!! Och i vissa situationer vet man att alla andra runt om vet att de personerna är sådana som pratar och de blir ju ett slags "straff" i sig att ingen längre vågar anförtro sig eller prata om saker pga de vet de går vidare. Synd bara...
 
 
På tal om något annat, när vi ska göra om vårt badrum vid gillestugan så har jag en hel del inspiration jag samlat på mig. Vill ha den där lyxiga känslan och älskar marmor. Här är en av inspirationsbilderna.
 
 
 
 
 Det är så låg självkänsla på dem som pratar skit, så dåligt

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.