Vilken helg, på många sätt kan man säga

 

Vilken helg sånt väder de varit, helt underbart. I lördags träffade jag och barnen Nicole och Kevin som sagt sen åkte vi till Skövde så träffade jag Madde och Sissi.

Igår var jag ute och gick nästan hela dagen, även en liten cykeltur blev det. Premiärcykeltur med Olivia blev det också.

 

MEN jag har en sån klump i magen och är verkligen berörd och tagen av det som hände i fredags. Man ska ju leva som man gjort innan osv som många säger men jag är rädd om mitt och mina barns liv. Tvekar till och med om jag vågar åka upp till Stockholm framöver. Boka en resa och åka utomlands är jag definitivt inte sugen på överhuvudtaget. Vill bara vara hemma med min familj. Enda önskan jag har är att vi får bort allt ondska och mina barn kan få växa upp med samma trygghet jag känt. Har aldrig innan varit så orolig och för några årsen hade jag inga problem med att gå ut och festa ta bussen hem och gå själv.

 

Min kompis sa i lördags att det är ex för jävligt att gå ut och festa ex i Skövde, så mycket skit och så många tjejer som råkar illa ut bland annat. Varför varför varför undrar jag i huvudet. Så många tankar och frågor om detta. Idag har man ju sån koll på allt så ex borde man via fb och andra sätt se om någon gillar det onda osv så man skulle kunna stoppa det långt innan det behöver hända något.

 

Jaja idag är det ny dag och ny vecka. Hoppas det blir mer kärlek och värme i världen. Önskar jag kunde trolla

 

 

 
 
 
 
 
 Fin du är och ja hoppas att vi får en fin påskvecka

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.