Blir galet orolig alltså

 
 Lillan och jag nu innan kvällsnattningen av storebror Charlie. Är så orolig över C nu, idag var jag nästan helt förkrossad. Han har sen fredags förra veckan matstrejkat kan man säga, tom välling som han alltid älskat och tjatat om duger inte längre. Lite yoghurt och knäckemacka på morgon och kväll går ner men inget på dagen. Har i veckan försökt med allt möjligt han gillar men han vill knappt äta glass.
 
Man blir ju som sagt galen och ledsen, samt orolig. Men var hos farbror Doktorn igår på KSS och hans socker var bra och inget med hals eller öron. Kanske konstigt att säga men hade hellre önskat det var någon slags sjukdom han hade tillfälligt så de där med maten skulle komma igång igen när han blir frisk.
 
Så hur länge ska det pågå tro? Usch, någon av er som har liknande problem med era små ?
 
 
 
 
 
 Sådant linne har jag med fast vitt. Oh förstår du är orolig, men vad sa läkaren du skulle göra då?

Skönt att allt såg bra ut, matvägran till trots... Båda våra stora tjejer har varit såna i perioder... Ett tag ratade mellantjejen allt utom såna där kläm-smoothies... Tror hon åt 3 om dagen och inget mer i över en vecka... Men sen både det och hon åt vanligt... Man hinner ju bli rejält orolig i såna lägen... Hoppas det ger sig för er snart

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.