Hej på er från en liten sjukstuga

 
 
Hej på er denna kväll.
Kom ju på att jag har ju en ny laptop som jag inte använt så mycket än, mer kommer det väll bli sen.
Dessa dagar har gått undan så inte hunnit titta in till er. Man kan ju undra vad man gjorde innan man fick barn ?
 
Här är en bukett liljor jag fick med hem frtån Stockholm. Köper alltid med mig blommor från besök där uppe. Gigantiska verkligen, fått kapa halva för att de skulle få plats i vasen, 5 höga liljor för 129 :-
Tyvärr hann jag inte till Hötorget då tiden gick så fort men köpte dessa på ett annat ställe. Men jätte nöjd, då de håller väldigt länge.
MIn nya vas från Mio förresten, eller ljushållare heter de hos dom. Denna var den stora storleken, fanns en mindre också.
 
Jaja nu ska jag strax lägga mig och hoppas det blir en ok natt med några timmars sömn. Förmodar de kan vara magsjuka lillen råkat ut för. Då han började igår morse att kräkas, trodde de berodde på allt slem han hade för näsan började rinna konstant. Men sen åt han inget på dagen igår.
På kvällen åkte vi med min mamma och käkade i Töreboda på Mandys. De han åt då kom upp när han hade lagt sig tyvärr.
Idag åt han 2 falukorv bitar till lunch som han också kräktes upp, stackaren. Han vägrar ju dricka vatten så får ge han festis istället.
 
Däremot trodde jag om man hade magsjuka man skulle bli dålig i magen också, men det är han inte. Utan han kan inte äta fast föda verkar det som igår och idag.
Hoppas han blir bättre imorgon.
Alla dagis förutom ett är stängt i stan imorgon så jag ska vara hemma med honom.
Vill inte låta han gå till ett ställe han inte känner till, så är hellre hemma med han vilket är bra nu när han är dålig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hua för dessa magåkommor då man ej vet vad det är

Samt så fint ni har det snygga köksmöbler

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.