Ditt egna liv som du styr över

 
 
Kom alltid ihåg att det är DU som skapar DITT liv. Du kan inte lägga det ansvaret på någon annan person, för alla andra har redan sig själva att ansvara för.
Det är bara du som kan ta hand om dig. Du kan ta hjälp av andra, men du kan aldrig lägga ifrån dig ansvaret.
 
Att det är så här ger dig enorma möjligheter. Du kan välja vad du vill göra, känna, vara. Du kan välja vilken väg du vill gå och vilka drömmar du vill följa. Du kan välja vem du vill vara med och vem du inte vill vara med. Du kan välja att sprida kärlek i världen eller inte.
 
Det här ansvaret är befriande. Det finns alltid nya möjligheter, du har alltid nya val att göra. Och gör du inga val är det också helt okej, för du är medveten om att du då väljer att inte välja - vilket också är ett val.
 
Du styr!
 
 
 
 
 
 
Visst var detta en sån bra text och så himla sant ? Tyvärr följer man ju inte det och tänker på det dagligen som man egentligen borde göra. Oftast gnäller man och kanske inte alltid trivs med sitt liv och sina val. Allt är ju inte alltid så lätt. Man får försöka gilla läget ibland också i vissa situationer. Men vore ju såå underbart att slippa träffa folk man tycker mindre om, gud så skönt det hade varit. Och bara gjort det man älskar men livet är ju lite upp och ner också. Måste ha det tufft, trist ibland för att uppskatta de fina bra stunderna tror jag.
 
 
 
 
 
 
 ja man måste tänka mera så, man kan inte tänka vort sig själv som man så ofta gör

bra text!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.