Denna påskafton

 
 
Innan vi skulle ge oss iväg imorse till Vargön så fick Charlie besök av påskharen som kom med ett påskägg. Charlie blev nog en aningens snopen och vågade inte riktigt gå fram till haren. Men så gulligt och uppskattades och var perfekt färdkost för lillen i bilen.
 
Besökte min moster med familj sen var mina föräldrar och mormor samt syster med familj där. Fikade sen åkte vi och käkade påskmiddag uppe på Hunneberg, där kungen har ett museum och skjuter sina älgar.
 
Nu sitter jag här hemma i soffan med datan i knät och Tony Irving och Jonas på tv där de campar och är sååå trött och mår så illa, om det är efter maten idag.
Kostade mycket för buffe men ändå var det en väldigt liten buffe samt inget dessert eller efterrättsbord, vilket jag tyckte var dåligt samt ingick inte ens en dryck. Vi blev bjudna snällt nog men tycker ändå inte det var värt så kommer inte äta där igen. Men nu har vi gjort ett besök på det stället i alla fall.
Nu ska jag stänga ned och lägga mig, innan kl 20 på påskafton haha märks man blir äldre
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charlie och kusin Clara. Clara är 10 mån äldre än Charlie, väldigt mån om honom vilket inte nu uppskattas så värst mycket emellanåt haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.