Åren går

 
 
Kollade igår och såg det snart är 4 årsen jag spenderade 3 veckor i Halmstad och tog mitt körkort. Trodde aldrig jag skulle klara av att de det och så tacksam att jag beslutade mig för att boka detta. 
 
Var på ett sätt väldigt skönt att bara vara ensam, fokuserade helt på att läsa. Satt på körskolan från de öppnade till de stängde och gjorde alla de där dataproven. Bodde på vandrarhemmet under de här veckorna, vilket var toppen låg ju centralt och nära skolan samt busstationen osv. 
 
Hade först tänkt bo i körskolans lägenheter/ hus men fy bodde en natt där och det var fruktansvärt minns jag, standarden var allt annat än ok. Grät den kvällen och ringde hem, sa att jag skulle avbryta allt och åka hem om jag hade tvingats bo där. Det var de första jag sa på körskolan den måndagmorgonen, chefen där tackade mig sista dagarna att jag hade sagt till så de kunde renovera. Tyvärr blev de ju lite dyrare vistelse än jag tänkt mig pga jag bytte boende men var så himla värt det. 
 
Fick låna cykel från vandrarhemmet så ofta jag ville, så tog några vändor till Tylösand. Minns jag hade Gyllene Tider spelandes i öronen när jag åkte dit. Så härligt och var en perfekt tid i mitt liv att vara där. Gick igenom en stor förändring i mitt liv den vår / sommaren och detta var precis vad jag behövde för att inse vad jag behövde ändra i mitt liv. 
Efter dessa veckor insåg jag också att jag skulle flytta till egen lägenhet för första gången i mitt liv, och lämna ett dåligt förhållande efter många år. Det bästa val jag kunde göra.
 
 
Hoppas åka tillbaka dit igen någongång, mysig stad!
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.