Vågar man åka ?


 
Ska ju som sagt till London och shoppa på torsdag över dagen. Syrran skickade igår och frågade om jag verkligen måste åka. Så osäkert nu i vår lilla värld pga alla dessa idioter. Nu varnade de ju att de ska bli något stort igen.
Så trött och ledsen att ens barn ska behöva växa upp i sådana tider som det är nu.
Läser var o varannan dag om små tjejer som bli överfallna av killgäng här i vårt "trygga" land, varför ? Ska det behöva vara så ? Den idioten som spottade och överföll kvinnan som hade barnen med sig vid tunnelbanan då hon försökte rädda en äldre kvinna från att bli rånad.
 
Ska inte ge mig in i detta för vad man än säger så blir det och tolkas säkert fel. Det enda jag vill är att det ska vara slut på våldet och all ondska. Vart fan kommer det ifrån ? Jag som aldrig någonsin kunnat kolla på skräckfilm, fobi för blod osv. Bättre hela världen var som mig i den frågan då skulle de inte hållas på med sådana hemska onda grejer.
 
Men som sagt ska man våga åka eller inte. Hoppas jag har all tur i världen och får en bra dag som jag kan minnas tillbaka till. Älskar ju att bara dra iväg så, plus shopping är aldrig fel.
 
 
 
 
 
Är föresten på tal om annat jätte nöjd med val av dörrar till denna Bestå bänk. Kändes mer tidlöst som man inte tröttnar på i första taget emot de blanka osv. Har ju samma stuk till våra köksskåp som jag älskar.
Sambon har målat ut där knopparna ska sitta. Tyvärr har de varit slut varje gång jag varit i i butiken och kollat.
Sen ska den hängas upp en liten bit.
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.