Litet budget fynd

 
 
Denna kruka tycker jag är rätt snarlik Svensk Tenns fina, lite va ? Finns även i fin rosa färg men då jag har blåa toner i vardagsrummet så blev det denna som fick följa med hem i söndags.
Tror jag gav 50 :- för krukan och guldfatet under 40 :-
Tänkte nästa gång jag kommer till Blomsterlandet får det bli den rosa också.
 
Ser ni i hörnet där, där är det lite byggkaos just nu men bra ska det bli.
 
 
Har en fjädersparris i krukan tror jag de heter. Min faster sa att min farmor hade sån förr hos dom när min pappa växte upp. Så var tvungen att köpa en som symboliserar henne lite. Köpte en i våras som börjar dö nu så den har klarat sig bra länge ändå för att vara hemma hos mig.
 
 
 
 
 
Fick sätta krukan där nu då sambon stör sig på vasen jag har med Eukalyptus kvistarna som stör när han ska kolla tv.
Eftersom vi haft det så här sen i söndags så blev det lite konstigt med tavlorna ovan soffan, hade ju en vit stor spegel bakom förut. Men funderar på att ha kvar tavlorna istället för spegeln.
Ska ju ändå beställa en rund stor framför matbordet, så räcker med en i det rummet
 
 
 
 
 
 
Som sagt den gråa mattan så trött på den. Men mitt i lands problem, vart hittar jag en fin vit stor matta för inte för dyr summa ?
Charlies lilla städborste kom visst med på bild också. Ja gud dessa leksaker som alltid hamnar överallt, det enda man gör om dagarna är ju att plocka undan alla bilar och små grejer överallt
 
 
 
 
Här fick de stå. Denna tv hade vi på väggen förut, passade jätte bra där. Men nu är den alldeles för liten och den stora 60 tummaren ? tror jag det är sa sambon är för stor och tung att hänga på väggen tyckte han. Så ska köpa en ny tv, den biten får sambon sköta. Har ingen koll inom teknik sidan, vad som är bra osv
För visst ser tv löjligt liten ut stående på bänken ?
 
 
 
 
 vart jättebra

Så fint!

Jättefint!Faktist bra att bo in sig lite innan.Då vet man faktist lite mer hur man vill ha det.Annars stressar man och ångrar sig!Fast visst e det kul med hus!Har med det!!vill göra om massa men det kostar!Har en röd heltäckningsmatta på nedre plan som stör mig enormt önska den var grå😄.Får bli framtida fix

Svar: Ja det är sant. Bättre att känna in sig lite hur och vad som känns bra senare när man bott ett tag. Ja tyvärr kostar det, önskar man vann en stor summa pengar som skulle behövas till allt man skulle vilja ha :)
Jenlen

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.