God fika

 
Igår eftermiddag slapp Charlie vara på dagis, han var hos sin farbror med familj. Roligt med lite varierade dagar också. Annars är han bara eftermiddagar denna vecka, då sambon jobbar kväll.
 
När jag skulle hämta lillen så fick vi lite go fika som vanligt, tackar man inte nej till.
 
 
Han somnade gott när han kom hem med lite välling i sin mage. Men vaknade strax innan 00 då sambon kom hem från jobbet. Men han somnade om sen vid 01,30 var det dags att vakna igen men somnade om vid 02 till 06 i morse, phu så skönt. Gillar inte när han vaknar på natten och tror det är morgon.
Inte lätt med barn och tider, just sömnen. Igår på jobbet sa 2 kollegor att deras barn har alltid älskat att sova, så de har alltid fått väcka sina barn. Sån tur vissa har :)
 
 
 Tycker det går i perioder, just nu sover Isabelle bra, ett vak på natten bara för flaska, men somnar om direkt och sover till efter 07, men ibland kan hon vakna 2 ggr per natt och sedan vakna kl 5 på morgonen osv,

Men det är ju bara dem som har skrytbarn som framhäver det, de som har knöl pratar ju inte om det direkt så. bara för man tror att det är "sämre"

kramar

Ähh vad är det för klagomål, det är så olika från barn till barn, vissa barn vill ha det längre och det kommer försvinna med tiden, isabelle är ju över 2 år, hon håller på att fasas ut från det märks, men vaddå vad ska man göra, vi har fått rådet att erbjuda bara vatten, men det spottar hon ut och skriker och skriker, ska man bara ta det då, eller ta upp henne och ge henne gröt eller smörgås??, Tycker folk är snabba att dömma, ellerhur?

Kör på, ni vet bäst vad han mår bra av och vill han äta kör =D

vilken himla söt bild! småbarn kan verkligen somna vart som helst! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.