Dopet idag

 
 
Varit fullt upp idag, hämtade släpkärra imorses och så packade Björn in alla våra fåtöljer så vi åkte och lämnade av de till en som skulle köpa de av oss. Sen dop för Nils, sen mat och där var vi i några timmar.
 
När vi kom hem kom Anne-lie med familj samt Björns bror med fam förbi en sväng.
Nu sover Charlie och hoppas han sover bättre i natt än han gjorde förra. Var vaken mellan 01-03, tur det är helg i alla fall. Och nu ska jag också lägga mig så jag orkar gå upp tidigt imorgon för med små barn blir det ju garanterat inga sovmornar, inte i detta hus i alla fall.
 
 
Syrran med mannen, samt Clara sitter i famnen på Fredriks syster som fick bli fadder åt Nils. Jag är åt Clara.
 
Sitter föresten vid min nya data här hemma nu, jätte nöjd än så länge. Skönt att kunna skriva inlägg på bloggen via en data än mobilen då det inte går att skriva text till utan att det ser hel knasigt ut.
 
 
 
 
 
Nils är verkligen så snäll, en lugn kille som nästan aldrig skriker bara ler och är nöjd. Lite skillnad emot hans storayster som varit mer skrikig och bestämd av sig. Men de brukar väll sägas att man oftast får en av varje
 
 
 
 
 
Så fina tulpan buketter som syrrans mans syster hade haft med sig från Stockholm där hon bor och jobbar med just blommor. Fick med mig buketter hem så glad, jätte fina och passande i och med de var tulpanens dag igår.
 
 
 
 
Den ena doptårtan, syrran hade gett konditoriet fria händer att dekorera tårtorna hur de ville. Goda var dom i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
En som var väldigt trött efter denna dag, somnade en stund gott i bilen hem från kalaset
 
 
 
 Men oj så lika du och din syster är, =D, trodde det var du först, =D

Ja ibland är det hopplöst med sömnen

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.