Blev en skön kväll

 
Igår var en skön kväll, hämtade lillen efter jobbet sen åkte vi och hämtade hem lite mat. Gosade lite i hans rum, kikade i böcker som han börjat intressera sig för.
Helt plötsligt ville han ha välling så gick och fixade de så låg han i sin säng. Sen ville han jag skulle lägga mig bredvid honom sen la han armarna om mig och somnade på 3 sek typ.
Inget gnäll eller tjafs så smidigt och då var klockan vid 18,30 och jag fick då ligga i dubbelsängen men kunde absolut inte somna. Van med lillens hårda säng, sen vid 22,30 tiden vaknade han så flyttade in han hos oss men han och jag kan inte sova ihop. Han fick välling men vände och vred sig och konstant drar mig i håret och fäktas med sina armar.
 
Tur kom sambon hem vid 00 tiden så då gick jag och la mig i lillens säng och somnade och alla sov fram till 06 i morse. Så skönt ändå fast jag själv kom sent i säng.
 
 
 
 
Blir galen på att jag inte hittar en vit stor matta som ska täcka hela soffgruppen. Och vill helst inte ha ryamatta då jag är lite trött på det utan en med kort lugg eller vad de kallas. Kollat på många sidor men inget hittat. Funderar på när vi skaffar våran heltäckningsmatta att köpa en vit större matta och lägga under soffan. Får se
Några tips ?
Tror jag vill ha vit istället för grå. Finns annars en på Mio som är lite mönstrad grå men tror vit lyser upp mer då vi har parkettgolv.
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.