Saknaden är stor

 
 
Idag är en speciell dag, min farmor skulle fyllt 90 år. Hon dog i september i fjol tyvärr. Minns som igår, mamma ringde vid 16 tiden till jobbet. Jag sitter i en växeln och så ser jag hon ringer från farmors nummer. Hör även min faster i bakgrunden bland annat. Då får jag det beskedet, visst på ett sätt har jag oroats över denna dag då hon varit dålig i många år MEN man vill ju aldrig att de man älskar ska tas ifrån en. 
 
Usch så ledsen jag blev, tårarna bara rann. Fanns ingen som var så glad när man kom och hälsade på och ledsen när man skulle åka hem. Och hade all tid i världen att sitta vid köksbordet och lyssna och prata med en. Nu för tiden är ju många av oss så stressade. Jag brukade alltid köpa med godis och något fikabröd, då min farmor aldrig gick ut. 
Benen bar henne knappt sista åren, men hon gillade att vara inne i sitt hus. 
 
 
Önskar så jag kunde få träffa henne, om så för en gång till. Dåligt samvete att jag var så dålig på att hälsa på henne sista åren. Förr när vi var små, var vi där varje lördag så mysigt. 
 
Grattis älskade farmor på din födelsedag
Det konstiga är att jag drömmer om henne var och varannan natt. När hon dog så var det en trollslända och en fjäril under några veckors tid utanför vårt hus, vid vår altan. Precis som ett tecken, hon älskade fjärilar. 
Samt fick jag ett mail från Lindex igår och under så stod min farmors för och efternamn som syndes i mailet i mobilen men inte om jag kikar i datan. Jätte konstigt då hon inte har något med det att göra om man säger så. Små konstiga saker om jag ska vara ärlig.
Vet att hon finns med mig än idag 
 
 
 
 
 
 
 
Hennes favoritfärg - lila. Min syster ska till graven och lämna en bukett från oss idag. Har ingen möjlighet att åka dit då det är lite långt och jag jobbar hela dagen. 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.