Otroligt fint hem - Instagram tips

 
 
@Charlotte Jardfors har ett konto på Instagram, en av mina favoriter för övrigt. Har ni instagram och inte kikat in på hennes konto så gör det. 
Hon har bott i ett drömhus men sålt det och bor nu i en lägenhet som inte är fy skam, tills de ska bygga ett nytt hus. 
 
Se och njuit, inspireras
 
 
Så tjusigt badrum eller hur?
 
 
 Vi har en liten toalett vid Gillestugan vi måste göra om framöver. Ett förslag är att måla väggarna och lägga dit ett finare golv. Nytt handfat, spegel och toalett. 
 
 
 
 
Så fint med dubbeldörrar 
 
 
Fint kök, gillar färgerna och att hon inte har några överskåp. Ser så luftigt ut 
 
 
 
Finfint helt enkelt. Lyxigt ut med zebramattan, dessvärre är jag ju så rädd för djur och vågar inte ha kohud hemma. Så löjlig i know men så snyggt i alla fall. 
 
 
 så snyggt!

Ah ja då tolka min hjärna det bara lite fel, förlåt :) Ja det tar sin lilla tid och renovera. Vi har med ett 60-tals hus. Vill göra om badrummet, men det får nog vänta lite, vi gjorde köket i sommras :) Vill göra om lite i tvättstugan när badrummet görs vid och ändra vask, perfekt när man ändå har arbetare där :)

Så fint!

Ja, vi kommer väl göra badrummet när vi sparat ihop lite pengar så vi slipper låna till det :) Vill ju gärna gifta mig också :)

Ja vi har uterum så glad för det. vi skall lägga trätrall där ,så det blir väl inte så dyrt, det är väl trädgårdmöblerna som kostar lite mer :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.