Lite från i lördags

 
Har massa bilder från i lördags, bjuder på några här. Först var Björn och hans bror och köpte en tv som vi ska ha uppe i vardagsrummet, vi har 2 större tv apparater i vår Gillestuga som vi måste göra iordning i framtiden.
Sen kom Björns kompis med barn förbi en sväng och efter det så åkte vi till Mandys och käkade innan några från Björns jobb kom över till oss samt min kompis Sissi.
 
Skulle kolla på Mellon men missade typ hela, då jag inte hann kolla något eller hörde något för den delen.
Sambon hade varit jätte laddad för utgång i lördags men han var nog bara ute 2 timmar innan han kom hem igen och på den tiden hade han hunnit äta pizza också.
Han sa han är för gammal för att gå ut nu :) Hört den förr i och för sig
 
 
 
 

Charlie har varit så mysig hela helgen, skötte sig så bra på restaurangen också och åt bra både i lördags och igår. Det tackar man för
 
 
 
 
 
 
För en gångs skull tog jag inte hamburgaren jag alltid tar utan blev detta. Inte så mycket för kyckling men denna va god minus lökringarna som inte var goda. Smakade precis så som jag inte gillar löken blä men avslutade med en underbart god milkshake.
 
 
 
 
 
 
 
 
Några killar från sambons jobb, den ena har jobbat med dom men är lokförare på SJ nu
 
 
 
 
 
Sissi, har på lilla disco lampan hemma för Charlie skull haha party party. Han somnade vid 20 tiden trots allt stim hemifrån oss och sov jätte bra faktiskt. Vaknade vid 06 men somnade om till 09 igår morse, såå tacksam för det. Så skönt att få sova eller ligga kvar i sängen till den tiden istället för kl 06.
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.