Behöver erat smakråd.

 
 
 
 
Beslutångest de luxe, fick hem denna matta idag. Sambon tog dessa bilder åt mig, jätte fin och färgerna funkade som jag vart orolig över. MEN den kändes en aningens för liten. Borde tagit en större storlek, detta är den minsta. Läst att man ska helst ha en som täcker nästan hela mattgruppen och att man oftast köper för små.
 
Vad tycker ni ? Ser den för tok för liten ut?
 
Kommer göra retur och vänta tills de får in den i en storlek större igen.
Denna var bara 140 * 200 och behöver i alla fall 160
 
 
 
 
 
 
 Den var rätt så liten, men den funkar absolut! :)

de va fint tycker jag, sen är det väl smakråd och lite vad man tänkt sig också att ha på det osv :)

Fin matta, men tror det är snyggar med en storlek större :) Och eftersom du själv är tveksam, skicka tillbaka och beställ när den kommer in i större :)

Hugo sover för det mesta bra, förutom när det är tänder då sover han knappt alls :( Han vaknar ibland och är ledsen men bara ge nappen då, fast inte igår. Han gör ofta så när Erik iväg. Vet inte om han känner något sånt på mig med

Jag tycker den var jättesnygg som den är! Blir det inte mycket "över" om du tar en större? Mattans mönster var ju verkligen jättesnyggt!!

Det enda råd som jag kan ge är att mindre mattor har en tendens att flytta på sig mer. Hamna på sniskan liksom när man går på dom sådär. Den ser inte för liten ut på bilderna - men följ din magkänsla och ta en storlek större. Jag kan enbart basera min åsikt på min självdiagnos utav OCD haha..

Men snygg som satan måste jag ju säga att den var!

Tycker den va jättefin passa bra in där vart är den köpt?/Veronica

Svar: Köpte den hos Rugvista :)
Jenlen

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.