Från i fredags

 
I fredags så åkte vi ner till Göteborg vid lunchtiden. Vi bodde på Gothia Tower, fick tom uppgraderade till en svit på 27.e våningen gratis emot det rummet vi hade bokat från början. Kanon utsikt och 2 flaskor gratis bubbel och vatten plus Toublerone m,m. Jätte bra utsikt över just Liseberg, synd inte de hade öppnat för säsongen.
 
Fick avnjuta frukost högts upp i huset på 29.e våningen också på lördagsmorgonen. Det negativa var att jag verkligen inte kunde sova den natten till lördagen. Var för varmt, mjuk säng plus hade jag Charlie bredvid mig som rör sig mycket när han sover osv. Så somnade först när Björn vaknade och gick upp vid 05 på morgonen.
 
Björn fyllde nämligen 40 år i lördags som firades rejält.
På fredagen var vi även på Universeum, aldrig varit där innan. Kan tänka mig Charlie ändå var lite för liten och tyvär hade de inga apor i regnskogen, vilket jag tycker de borde skrivit eller meddelat när vi gick in.
 
 
 
 
 
Chai Latte så gott
 
 
 
 
Charlie med sin kvällsmat, vällingen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var ju hungriga på fredagskvällen, men inte lättaste att gå ut och äta med en liten. Han vill ju sova vid 20 tiden och man vill inte gå till en finare restaurang så fick bli ett bord på Olearys. Charlie var nöjd med sin sås till pommes frites haha. Jag valde något som såg ut som hundmat nästan men var väldigt gott
 
 
 
 
 
 
 
Här sitter vi och ska käka frukost, tyvärr hade Charlie myror i brallan så han ville inte sitta länge och äta
 
 
 
Har massa bilder kvar från helgen men får räcka med dessa nu i detta inlägg. Hoppas ni har en bra dag denna tisdag!
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.