Blev en ny matta

 
Detta med mattor alltså. Finns en ny på Ikea som är väldigt populär som jag skulle vilja ha, sen köpte jag ju en via Rugvista men den var för liten. Står på kölistan för en större variant men nu när vi var på Mio,så tog jag mig en kik på denna, som jag även sett förut i katalogen och fastnat för. Så den fick följa med hem till oss, kostade 800 kr men hade 250 kr rabatt så fick den för ett bra pris kan man ju säga. Känns vääldigt bra och smälter bra in i detta rum med färgerna. Fattas bara vitt golv nu sen är jag nöjd, plus att jag någongång kunde bestämma mig för vad jag vill ha för tavlor på väggarna.
 
Mattan känns silvrig i vissa ljus, vit i vissa och beige i andra. Så väldigt skiftande i tonerna vilket jag gillar.
 
Fått pris idag också vad en altan skulle kosta för oss, inglasad samt trädäck eller vad de heter. Som ska gå på 2 sidor av vårat hus. Var väll ett pris vi hade typ räknat med så ska ringa imorgon och ge vårt godkännande. Ska bli såå skönt med en altan och fin uteplats som vi kan använda och sitta i till våren och sommaren.
De sa att de skulle börja inom en månad i så fall, jag har svårt att lita på hantverkare men får hoppas de håller i så fall vad de lovar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.