Visum - check

 
I fredags fixade Björn visum eller rättare sagt Esta, så nu har Björn och Charlie tillåtelse att resa till USA. Hann inte göra min, men skulle va lite smått konstigt om jag fått resa dit några gånger innan och inte får det nu denna gång. 
 
Vi hittade ett hotell som skulle kosta ca 8000 kr för oss 3 som ligger jätte bra, vid Time Square. Vi är tvugna att boka inom en vecka annars skulle priserna ändras. Skulle vi boka det senare så skulle de ligga på 24 000 kr istället för en vecka, så inte fel att spara dom tusenlapparna emellan blir ju ändå 16 000 kr billigare. 
 
Känner fortfarande hur ska det gå att resa med en sån liten till staden som aldrig sover med all trafik ? Samtidigt varför ska ett barn stanna upp allt, tror inte C kommer vara de första barnet i NY heller. Får helt enkelt ta dagarna lite som de kommer, blir ju inte som när man reser ensam, utan barn. Inga direkt sena middagar på fina restauranger och kanske inte några längre bussresor osv men sak samma. Tunnelbanor har inga hissar eller rulltrappor så blir att bära men kan lika gärna promenera till fots. Är man i den staden så kan man lika gå en massa och inta och njuta av atmosfären och av staden vad den har att erbjuda. 
 
Man ska nog helt enket inte oroa sig, utan lita på att det kommer gå bra. 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.