Sugen på att boka på en gång en ny resa

 
Som sagt jag åker ju hellre en dagstur till London och shoppar på Primark än jag åker till Ullared just för shopping av barnkläder och speciellt till herrar. Så mycket fint för inte mycket pengar alls. Synd bara man har så lite plats att ta med sig allt hem. Hittade en del till mig själv också, ska visa er framöver.
Men har ni chansen, gör en sån här tripp. Jag gillar det i alla fall, i lördags hade vi så mycket tid också perfekt. Minus var att då vi skulle ta tunnelbanan tillbaka blev det strömavbrott så vi blev lite smått stressade och sprang upp och tog en taxi till Liverpool station så vi hann med tåget tillbaka till Stansted. Så vi hade egentligen haft gott om tid men tack vare detta blev de väldigt stressigt. Fick springa igenom flygplatsen, hann inte kolla något. Det negativa är att det alltid är så långa köer och tar tid för passkontrollen in i landet samt för väskkontrollen hemåt.
 
Här satt vi och väntade på att åka iväg, 07 skulle planet lyfta. Åkte hemifrån vid 04. 1,40 tog det att köra till Landvetter
 
 
Magiskt vackert uppe bland molnen, känns som molnen är sockervadd.

Burger King köpte vi lite mat på för att ha med oss på Stansted Express tåget. Fy fan va otrevlig tjejen va i kassan för det första va drickorna varma och smakade ingen kolsyra alls och hamburgaren va kall så jag som tog en cheeseburgare var ju osten kall, så minus för det. Plus va deras kaffemaskin sönder och de kunde inte ta kort på de flesta apparater de hade så de va ju pust och stön för denna tjej. Snacka om hamnat på fel jobb!
1 timme tar det med tåget, hade för mig det var 45 min ca men 1 timme får man räkna med.
 

min trogna vapendragare, min kabinväska som har varit med mig på många sådana här resor.
 
 
Hej från mig och Johanna. Efter att knappt sovit och varit uppe sen 03,15 så ser man inte så fräsch och pigg ut direkt
 
 
Hade tänkt käkat på ett typiskt engelsk pub men var så mycket folk överallt så blev ett italiensk Place. Jätte god äkta carbonara tog jag.
 
 
 

Här har vi varit inne på Primark första gången i 2 timmar. Satte oss utanför och packade ned plaggen vi köpt i våra väskor. Johanna pracka på sig nya skorna för de tog för mycket plats i väskan samt nya västen.
 
 
 
 
I luften påväg hem igen, magiskt vackert som sagt
 
 
 
Solnedgång
 
 
 
 Ser ut som en underbar resa ni gjort! Jag är så sugen på att shoppa loss på Primark! De verkar ha så mycket fint till bra priser = underbart! Hade ni med er väskorna inne på Primark? Det var smart att ha med sig då man slipper bära på allt. Kram

Vad roligt :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.