Så sant

 
Skulle ge vad som helst för att få hälsa på uppe i himlen och få träffa min älskade farmor igen och höra hur hon har det, om hon mår bättre. Att jag saknar henne. Om hon är återförenad med min farfar sen 21 år tillbaka ?  Sen skulle jag vilja träffa min morfar också som varit död i 8 år, så lång tid. Önskar som sagt de kunde fått leva, egoistiskt men vill ha dem i mitt liv här på jorden.
 
Det är väll de som är de dumma när man får barn på äldre dagar som min morfar fick exempel, då får vi barnbarn inte ha dem så länge i våra liv. Ska inte klaga jag är ju ändå snart 29 år och fått ha min farmor i livet tills nu. Min kusin är exempel 8 år och han har bara sin mormor kvar i livet och nu är ju hon 80 år, vilket inte ser ut så dock. Tycker synd om han att hon inte är så ung och pigg som då jag var 8 år ( vi har samma mormor) morfar dog 3 månader efter kusinen föddes. Han har inga farföräldrar då hans egna pappa är gammal tyvärr.
Så ett tips är väll ändå om man har möjlighet att skaffa barn lite tidigare så de blir fler generationer i livet längre.
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.