Påväg till Dagis

 
 
Äntligen en mössa han vill ha på sig men som är för, för stor men får duga. Trist väder idag föresten, regnigt och grått. De gick äntligen bra att lämna på dagis i morse föresten, inget gråt. Anledningen var för det var 3 söta små tjejer där som han antagligen är lite förtjust i, plus att det var första gången de var andra barn där och han inte var först.
Fröknarna sa att Charlie är väldigt kärvänlig och vill gärna krama och klappa på andra, speciellt dessa tjejer. Igår var de ute och åkte vagn, då satt han bredvid den ena söta tjejen och då passade han på att klappa på henne vilket kanske inte uppskattades så mycket av henne / de andra. Haha lilla casanovan :)
 
Men var skönt att gå därifrån idag utan gråt, kändes bra i hjärtat. Sen har jag hunnit gå upp och fixa iordning mig dessa mornar innan han vaknat så jag fått lite egen tid.
Denna tax fick han av sin pappa igår och den fick följa med till dagis, lekt med den sen han gick upp. Roligt han fastnar mer och mer för leksaker.
 
 
 
Ser ni att vi fått upp trådar vid gången ? Väntar på de ska lägga plattor och en trappa till vårat hus. ÄNTLIGEN på gång.
 
 
 Brås nog på sin pappa :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.