Gårdagen

 
 
Igår hade vi inget att göra så efter att Charlie sovit sin förmiddagslur och jag gjort mat, mat så Charlie skulle kunna äta ( spagetti och Köttfärssås )  men han ville inte ha något :( Då blir man smått galen. Men efter det så begav vi oss iväg för att hälsa på min syster med familj. Tar väll ca 1 timme med bil dit. På vägen stannade vi eller rättare sagt Björn på Jula, medans jag och Charlie stannade till på en grill så Charlie fick äta korv. Det är något han i alla fall gillar, skönt han får i sig något.
 
 
 

Claras lekstuga hon fick när hon fyllde 2 år. Fredrik sa han köpte denna för 1000 kr och gjorde om den och fixade. Lekstugor kan ju kosta en del faktiskt. Men de hade inte målat inomhus än, syrran sa de skulle göra de nästa år. Men Charlie verkar älska lekstugor, stå och pyssla med spisen och alla små grejer.
 
 
 
 
10 månader emellan dessa kusiner. Märks en del, men just nu är Clara väldigt mycket mitt mitt mitt så det är inte lätt att heta Charlie då haha. Clara ska ju bli storasyster imorgon är det BF men vi får se, sagt att de säkert kommer gå över tiden. Sägs att man oftast går över tiden med de första sen brukar de andra komma innan men tror inte de riktigt stämmer heller.
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.