Så typiskt

 
 
Tjatat i evigheter känns det som om mitt hår, sugen på att klippa av det igen. Då mitt hår bak växer men de i fram alltid ska gå av och bli kortare, typiskt när man sliter så mycket på det med plattång osv. Men ändå vill jag ha långt hår igen, så sugen på hårförlängning. 
 
Önskar så jag hade en vän som jobade som frisör, som alla verkar ha utan jag, typiskt. 
Det dumma är att jag inte vet vart i stan jag ska gå heller, finns många men kan inte bestämma mig då jag har lite smått frisörskräck. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag är också väldigt kräsen när det kommer till frisörer. Det känns som dom aldrig är ärliga när man frågar vad man passar i. Men nu går jag till Alma på salong klipp er och hon är riktigt bra. Hon är ärlig och väldigt duktig. Hon kan även rekommendera bra behandling om man har slitet hår.

Svar: Mm kanske ska våga mig på den salongen. funderar lite på din salong i stan men vet inte. Bara för klippning just nu framöver 😯
Jenlen

Men du har ju långt fint hår nu =D

Jag har inte varit till frisören sedan 2012, lider av riktig frisörskräck så istället klipper jag mig själv och färgar själv. Har blivit besviken för många gånger tyvärr :/.

Jag har inte heller någon jag känner som är frisör, sååå typiskt!!!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.