Såå glad

 
Vill ni veta en sak? Inte bara är det veckans bästa dag fredag, utan nu var köket äntligen klart hemma hos mig och fläkten äntligen uppe. Hann inte ta några bilder, får visa er senare. Eller så är ni kanske redan trötta på att se bilder hemifrån mig ?!?
 
Tusen tack JS golv, Lövgrens Bygg, Exets rör och alla som hjälp oss. Och Haggårdens entreprenad bland annat.  Vi valde helt klart de bästa företagen i stan som är professionellast. Än är vi inte klara, har en hel del kvar att göra som sagt men de har fått oss att skapa ett hus till ett hem för oss och gjort de största jobben
 
Finns så mycket mer jag skulle vilja göra , men tyvärr är det ju så att allt kostar. Dräneringen vi gjort, kostade lite mer än vi trott. Pengar som jag anser man bara kastar i sjön då det inte "syns" utan så klart bra investering så huset mår bra i framtiden. Men bara det kostade ett x antal tusen, rättare sagt 120 000 kr som jag hellre lagt på något annat.
Göra om fönstren exempel, byta ut de gamla och sätta dit nya större i både kök och vardagsrum. Men det får de sparas till, nästa år ska de byggas altan också. Sen har vi hela nedervåningen i huset med tvättstuga bland annat. Så pengar går åt kan man lugnt säga..
 
Men ändå sån skillnad på före och efter på denna korta tid vi haft huset, i dryga månaden. Sån skillnad att ta till vitt så allt blir ljusare, större och fräschare.
 
Ikväll är det fest på mitt jobb, cowboy fest rättare sagt. Det grejas och donas i personalklubben, storslagna planer antagligen. Spännande..
Imorgon väntas kalas för lillen, har massa massa att göra inför det. Förstår inte hur jag ska hinna, bla tvätta alla fönster men jag sover ju aldrig längre, känns de som, så de ska väll hinnas med imorgon
Ha en fin fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.