Så nöjd

 
 
Fått komplimanger för detta golv vi valde att lägga in. Igår var en man här från ett företag, skulle kolla på våran trappa som vi gärna vill fixa. Hade kikat in i köket,  han sa att man aldrig kan tro det är en matta vi lagt in utan trägolv. Hade de i min förra lägenhet, så blev glad att Johan på JS Golv hade detta och kunde lägga in de hos oss. Helst hade jag även velat ha detta i vardagsrummet också. Får bli i framtiden.
 
Kaklet är vi också nöjda med, ser ni de är nästan klart och redan super nöjd. Johan kände jag sen innan, samt Björns kompis så visste han va duktig och pålitlig. Sen har vi Löfgrens Bygg som hjälpt oss. Innan så hade vi hört med lite andra företag i stan, det är ju så man gör. Man hör sig runt för att få offerter och även va de har för rykten spelar in.
 
De företag man väljer, blir ju att man nämner ett x antal gånger för nära och kära. Är de ett företag man blivit missnöjd med och fått dålig respons ifrån,  så sprider de sig oftast tyvärr som en löpeld och vice varsa. Som sagt glada att vi valde de vi valde för de är som sagt bra, pålitliga och sist men inte minst pratar inte skit in sina kunder. Som vi hört att vissa företag gör här i stan, så tråkigt men inget att göra åt, bara deras förlust i slutändan. Det är en liten stad, pratat går och det gäller att värna om sina kunder, tänka på att inte baktala folk.
 
 
Tyvärr något suddiga och mörka bilder men ja ni ser ju.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fläkten som står redo att sättas upp när de andra blir klart, troligtvis på fredag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.