Så fort...

Min semester vecka och helgen har gått väldigt fort. Inga sovmornar tyvärr då charlie velat gått upp tidigare än vad jag brukar göra då jag jobbar. Men lika bra att ställa klockan ändå, för säkerhets skull. Hoppas ni haft en fin valborg och 1 maj föresten.
 
Idag har vi grejat här hemma,fått ihop lite möbler i vardagsrummet så de börjar mer likna ett hem vi kan bo i. Avslutade dagen med grillning hos Annalena och Mikael, trevligt och gott
 
Här ser ni ena fåtöljen, hade ju köpt på oss möbler innan. Och tyvärr hade jag trott att rummet var större än vad det är så dessa kändes lite väl stora, har 4 st. Men behåller de, kommer ändå fylla sin funktion om man säger så. Fyndade lampan på Ullared föresten, 69 kr för lampfot samt lampskärmen 99 kr en jätte fin grå färg som inte syns direkt på bilden. Borde köpt en till men som tur är ska Annalena dit om en månad så får hoppas hon kan köpa med en till mig då.
 
 
 
Tur jag har en händig en hemma som kan få ihop alla möbler. Ser ni den gamla radion, haha
 
 
 
 
Fick hem soffan vi beställt från Mio, trodde vi skulle få den i mitten av maj. Så var rolig nyhet. Nu väntar jag bara på mina 6 stolar som ska komma i juni tyvärr. Önskar de kunde kommit nu istället.
Nedan fyndande jag en Hortensia på Ullared, min favorit blomma förutom Liljor. Samt detta ljus Jonathan Adler, som ska dofta New York by day
 
 
 har lika samma blommor och krukor i mitt fönster :D haha

ahaa, nice! ;) haha

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.