Loppi Blogbag Sommar

 
Fick hem Loppis blogbag förra veckan med massa godsaker i. Har en här hemma som blev väldigt glad för Dumma mig plåstret hihi.
Den där handtvålen har jag inte provat än men ska, luktade himla gott.
 
 
 
Barnens Bokklubb,, Yves Rocher, Salvequick Minons , LOPPImagasin Sommar
 
Salus Magnesium , Philips , Dermoshop , Panduro
 
Fick en bok från Barnens Bokklubb, vi sparar på böcker åt Charlie som är lite för liten för att läsa än. Han ska bara bita och förstöra böckerna och de vill jag ju inte. 2 nagellack från Yves Rocher, tvålen blev jag väldigt glad över.
 
Plåster med Minions samt Aqva Block kids, roliga plåster alltid bra att ha hemma. Loppimagasin Sommar, rolig läsning.
Salus Magnesium, tacksam att få hem och testa då jag är så dålig på att köpa sådant som jag verkligen skulle behöva ta. Då jag äter dåligt med näring.
 
Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor.
 
Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska – och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom.
 
Panduro gips för att göra handen eller foten, gullig grej som vi ska testa på Charlie nu lagom tills han precis blivit 1 år.
 
Tack Loppi så mycket !!
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.