Ljusare idag

 
 
Tack och lov så visar sig solen, så trött på detta regn som varit ett par dagar nu. Hörde tyvärr det skulle regna i eftermiddag igen. Man får nöja sig och vara glad för det lilla :)
Försov mig idag, konstigt är att jag vaknar vid samma tid som jag brukar göra om jag försover mig (tur nog ändå)
Måste åka hemifrån vid 7,15 och vaknade 6,50 så det är snabba ryck däremellan. Visst jag hinner men det blir ändå den där jobbiga stressen.
Tyvärr var det en jobbig natt så behövde väll den extra halvtimmen sömn jag fick. Charlie har haft ont i magen antagligen, var uppe sista gången vid 4 då han hade kissat igenom blöjan.
 
Jaja, här ser ni de nya posters jag köpt. Ena från Desenio och andra från Sealoe, ska snart upp på väggen. Tänkte först haft guldramar men blev dessa vita ändå. Inga tapeter än föresten, utan renoveringstapeten bara. Räckte inte med den vi hade så beställt och påväg några nya rullar.
Hade velat haft en större storlek på dessa men tror de blir bra ändå, då tar de inte upp lika mycket fokus i rummet
 
Jätte nöjd med val av golv förresten, haft detta tidigare i en annan lägenhet innan så känns bra
 
 
 fin bild

Svar: Tack snälla ☺
Jenlen

Fina, Håller på och renoverar och fixar i första huset så alltid kul med inspiration, tycker just tavlor är rätt svårt. Ska kolla in Sealoe, helt ny för min del :-)

Fina posters! Håller också på att försöka hitta posters till vardagsrummet hemma, är i renoveringstagen och vill ha upp något nytt på väggarna. Det är dock svårt att bestämma sig! Ska kolla in Sealoe, har inte hört talats om den siten! Tack för inspirationen :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.