En del av våran trådgård just nu efter dräneringen

 
Som sagt dränering måste va det tråkigaste att lägga pengar på. Massa pengar som man ändå inte ser MEN som huset mår bra av. Tack vare de så ser det ut så här hos oss nu. Gräset har börjat kika fram men vi kan inte bygga altan förens nästa år. Men denna framsida, kortsidan på huset ut emot gatan har jag tänkt mig ta an, om jag klarar det. Ska visa er senare hur det går. Har mina bilder jag sparat som inspiration, så ska försöka få det så..
 
 
 
Vill så klart måla garaget vitt i framtiden, vill inte ha den persika färgen som är nu
 
 
 
Vår baksida emot parken. Ska ha altan här med, inglasad är det tänkt som nästa år. Sen ta ned buskar och förmodligen ha ett finare staket. Kan inte bestämma mig riktigt för vad än..
 
 

Min inspiration som jag visat förut..
 
 
 
Var en sväng på Byggmax igår, ursäkta men världens sämsta service från personalen. Verkar inte bry sig så mycket, de få gångerna jag varit där. Senast skulle jag ha renoveringstapet, frågade för att få de rätta men kom ändå hem med helt fel. Igår skulle jag fråga dom men stod 2 ungdomar och verkade mer inne på att prata med varandra än att hjälpa mig. Sånt gillas inte, bättre anställa folk för dom vill jobba istället för att bara gå till jobbet för att få en lön. Behöver absolut inte vara så men känns så, gillar inte otrevligt folk i butiker när man besöker sådana ställen man behöver hjälp. Så ska be min sambo åka dit och fixa de jag tänkt mig.
 
Funderar på dessa vita små stenar, vet inte hur mkt de behövs och kommer gå åt. Hört de finns ett annat ställe med bättre priser och större pack än att köpa många sådana här små påsar.
Sen tegel för att ha utmed kanten tänkte jag. Som sagt har ingen aning om jag klarar detta, aldrig haft en trädgård men får ge de ett försök.
 
 
 
 
 Men va härligt att gräset börjar ta sig...vi har också sått om lite på framsidan så nu behöver jag lite mer värme för att det ska växa!!

En härlig fredag önskar jag dig!
KRAM

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.