Lite New york tips. Kom att tänka på New York då jag hörde dollarn tyvärr gått upp på nyheterna igår

 
 
Hörde talas om att Dollarn stigit, minns då jag var där en gång och det låg på 6 kr - 1 dollar. Underbart att shoppa då och senast var det inte heller så farligt. Nu låg 1 dollar på 9 kr. Hade gärna ändå velat åka nu men som som sagt inget att tänka på för tillfället. Men får hoppas det inte dröjer för länge innan vi ses igen...
 
Tok älskar ju denna staden, hade jag varit mångmiljonär hade jag absolut köpt en övernattningslägenhet där och åkt dit så ofta jag kan men dessvärre är det inte riktigt så. Nu kommer jag bombadera er igen med bilder, hoppas det är okej. Detta är från mars / april 2012. Åkte över 3 dagar för att gå på hockey bland annat.
 
Björn har aldrig varit där men hoppas få med han någongång och Charlie så dom kan få se varför jag just är så förtjust i denna stad.
Jag personligen tycker den bästa tiden är att åka på våren innan den stekheta sommaren slår till och den sk indiansommaren. Föör varmt att gå på gatorna i New York, tänk fuktig het Thailandsluft så känns det tycker jag. Minns en gång jag var där i början på juni, så klart sminkade jag mig den veckan och tog ett bra tag innan min hud var återställd. Svettades en massa och var så varm, så klart skylla mig själv men kommer aldrig åka den tiden igen. Men april månad är toppen då det är fint att vara i Central Park och se alla fina trä slå ut också, ni ser den ena bilden med Magnolia.
Sen en gång var jag i slutet av oktober vid Halloween, var fortfarande varmt där så man kunde gå i tröja och Central Park var mysigt och fint med alla höstfärger på löven / träden. Aldrig varit där över jul / nyår, det står på min önskelista.
 
 
 
 
 
Magnolia Bakery, godaste cupcakes jag någonsin ätit
 

God glass
 
 

Gå hellre till Rockefeller och åk upp och se utsikten. Oftast mindre köer än till Empire och faktiskt bättre utsikt till och med över Central Park osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Skulle också vilja åka dit nån gång! :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.