Lite privat - mitt gamla jag - att tänka sig för vad som är ok eller inte

 
 
 
 
Oj missade att min blogg fyllde 7 år den 10 december.
Haft denna lilla dagbok som jag kallar den i 7 år, sen jag var 22 år. Man kan ju lugnt säga att det hänt en hel del sen dess.
 
Då arbetade jag i kommunens växel ( där jag trivdes jätte bra med gulliga kollegor )men levde ett rätt otryggt liv med ett förhållande som kanske inte var det bästa för mig eller för oss. Galet mycket svartsjuka och när alkohol kom i bilden så blev det inte bra. Tjafs, bråk och tårar varje helg. Kan fråga sig hur många söndagar jag inte grät och var ledsen.  
 
Det är hemskt när man tänker tillbaka. Sen blir man sams och de ska aldrig hända igen sägs de, kanske finns några som känner igen sig ? Med min erfarenhet så är det bara bullshit.  Svartsjuka är fruktansvärt och visst kan de bli perioder då det är ok, men det blir aldrig bra. Tror inte de blir det, man vill och hoppas innerst inne men oftast är man för feg för att gå vidare. Så slösade bort många år som jag kunde haft de så mycket bättre.
 
Men ändå, hade jag inte haft de som jag hade de så hade jag ju inte varit där jag är idag. Så man får vara tacksam ändå. Men det jag vill säga är att det är inte värt att må dåligt i ett förhållande, INTE om det blir problem med svartsjuka och med alkohol till, så blir det oftast för jäkligt. Och har man tänkt några gånger att man mår dåligt och skulle vilja lämna egentligen så tycker jag man ska göra det. Man skulle ha det så mycket bättre ensam. Men då var jag rädd för att leva ensam, vilket jag ångrar idag.
 
Nu blev detta VÄLDIGT privat men kanske finns någon stackare som också lever ett rätt jobbigt liv med ett osunt förhållande. Man är värd så mycket bättre, bråk och tjafs varje eviga helg är inte ok!
 
Gammal bild från 2008, haha de märks ändå att man blivit något äldre. Det var Vaisha som övertalade mig att skaffa en blogg. Hon blir väll en före detta svägerska om det nu heter så. Glad att jag fortfarande känner henne, en väldigt snäll tjej. Vi bor tyvärr en bit ifrån varandra och inte setts på väldigt länge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bra skrivet!

Svartsjuka är ett riktigt otyg, det kan ställa till med mycket, och skönt att du tog dig ur det förhållandet då, för nu har du det ju jättebra ju
kramar

Viktigt att komma ur sádana förhállanden!!! Kram! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.