Ny liten resväska

 
Jollyroom hade ju massa rabatt förra veckan, så köpte denna smidiga resväska till C som han fick i fredags. Han är så klart för liten för att förstå att det är smidigt när man ska ut och resa att kunna sitta på denna också men han gillade att dra runt på den.
Den blåa är ju annars finare men som sambon sa, den gula syns ju klart mer.
 
Nu fattas bara en resa, har semester v.35 och 36. V 36 har Björn börjat jobba igen tyvärr. Och lillen börjar dagis nästa onsdag tror jag det blir. Känns så himla trist :(
 
Så funderar på att åka iväg v.35, innan Björn börjar jobba. Men det är ju de hur det blir att ta honom mitt i inskolningen. Men jag har semester som sagt veckan efter också och kan vara med då. Men sånt här behövde man ju aldrig tänka på förr. Så mycket små saker man oroar sig över hur det ska gå och hur man ska lösa det.
Plus hur är det att resa iväg med en sån här liten? Hur flygresan kommer gå och bussresan till och från hotellet? Nu är det ju så varmt också, kanske bara är jobbigt för de små. Men ändå skulle vara så skönt att komma till sol och värme, kommer bli en lååång höst och vinter annars.
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.