Lilla du..

 
 
 
Verkligen fina kvällar det bjudits på senaste dagarna / veckorna. Igår skulle vi gå förbi B.s bror sen tog jag & Charlie en promenad till Netto. Där sålde de ut glass för halva priset, så blev en Daim för mig som jag inte ätit på flera år. Charlie såg att jag åt glass, går inte lura honom. Så han blev arg och skulle absolut också äta. Inte de bästa, då jag inte är så mycket för de små att äta socker. Men lite fick han och sen när jag tog glassen från han så var det ett skrik kalas tills vi kom hem.
Tyvärr har C blivit förkyld också, näsa rinner och hostar. Typiskt typiskt när jag går på semester nu nästa vecka, så blir nog antagligen ingen resa. Såg också att alla resor till Cypern går på fredagen, Mallorca endast lördag och verkade inte finnas några kvar. Får se, först och främst hur lillen mår.
 
 
 
 
 
 
 
Verkligen glad jag skaffade snapchat så jag kan uppdateras varje dag vad som händer där hemma. C är verkligen superduktig på det tekniska. Han vet exakt hur man sätter på tv, vilket han gör många gånger under dagen. Otroligt egentligen :)
 
 
 
 
 
 
 Ja dessa bestämda skrik kan vara enormt högljutt hehe. Ohh får hoppas att han kryar på sig
kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.