Lätt att bli hemmablind

 
 
Det är ju oftast lätt att bli hemmablind men måste ändå säga att vilken fin stad man bor i, mysig sommarstad. Var på besök på dagis nu och det gick bra, Charlie var väldigt trött då han inte sovit förmiddag än. Men kändes på konstigt sätt sorgligt och konstig känsla när vi gick dit men släppte när vi träffade dom 3 fröknarna. Jag tror det ska gå bra för lillen. Så på måndag nästa vecka börjar han 1 timme per dag och fredagen var det nog 3 timmar han skulle vara där.
 
Veckan efter har jag semester i 2 veckor, så funderar som sagt på att resa utomlands och frågade om det var ok. Vilket det var, jag är ju ändå hemma veckan efter och finns där och kan vara med i början om de skulle bli som en ny slags liten inskolning.
Men är i valet och kvalet hur vi ska göra. Många säger att i dessa småbarnsår är det bättre att vara hemma, resa när de blir lite äldre. Nu när de går så är de ju mycket spring i de små benen. Hur det blir att flyga? Transfern till hotellet osv? Men de kanske går jätte bra, är  ju olika från person till person. Visst det blir ingen solsemester så att man kan ligga på en solstol hela dagarna men de är jag beredd på. Ingen fara så sett utan mest resan dit och hem.
Har ni någon erfarenhet att resa / flyga med små 1 åringar med mycket spring i benen?
 
 
Blev mat i hamnen innan jobbet igen. God lax med romsås, mums
 
 
 
 
En trött liten kille som precis fått äta pannkakor
 
 
 
 Vet många som åkt med små barn och det har gått bra.Har man möjlighet så tycker jag man kan åka hur härligt är inte de.

Svar: Jo sant. Man blir lite orolig ändå när alla har så mycket åsikter just med flygningen som sagt. Charlie kommer ju aldrig sitta stilla i 3 timmar är ju en sak som är säker.
Jenlen

Jo man får göra de som
Känns bäst

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.