Den där korsetten

 
Fick en fråga om vad det är för korsett jag använder, skrev något om det i ett tidigare inlägg. Varit nyfiken på att testa, då jag läst en massa om det via Instagram bland annat. Då jag förr aldrig ens tänkt på min kropp utan stoppat i mig allt jag vill, men sen jag fick Charlie så har min mage blivit ful. Känner mig fortfarande svullen och gravid typ. Jag gick upp nästan 25 kg då jag var gravid men gick ned allt nästan direkt, då jag promenerade och var ute nästan hela dagarna första tiden hemma med Charlie.
 
Men detta stör mig rejält då de påverkar vad jag använder för kläder bland annat. Som sagt aldrig varit ett problem innan-. Visst jag tränar inte på gym, aldrig haft motivation för det. Kanske det som är felet ? vet inte om det är fett eller om det är som för vissa vänner jag har. Det kvittar hur mycket de tränat så är magen så ändå. Vissa har tur och säkert bra anlag, syns inte alls att de varit gravida medans vissa kan de synas mycket på.
 
Istället för att göra något kirurgisk ingrepp så har jag som sagt skaffat en midjetränare - kortsett. Varför inte? Man får tänka positivt och tro det ska funka för mig med.
 
Tinywaist har den midjekorsetten jag tänkte köpa men hittade en för nästan halva priset och tror det kan vara en likadan, HÄR.
 

Att bära waisttrainer/korsett, träna och äta hälsosamt är ett perfekt och effektivt sätt för dig att bli av med de extra centimetrarna kring midjan. Den hjälper dig att stärka och förbättra din hållning samt ger dig den figur du alltid önskat.

Korsetten hjälper din kropp att själv göra sig av med gifter och orenheter via din perspiration. Trycket från korsetten gör det lättare fär dig att vidbehålla målet om fler men mindre måltider. Korsetten är perfekt för dig som vill ha ett direkt och långsiktigt resultat. För bästa långsiktiga resultat rekommenderas hälsosam kost och regelbunden träning.

 

 

 

 Som sagt kanske bara bullshit men varför inte testa? Inget att förlora på. Kanske är naiv men tror inte på att ändra kosten för att gå ned i vikt för ett tag då man säkert får tillbaka allt då man slutar med de. Jag älskar mat, gärna god ej nyttig mat. Men sen jag började med denna så har jag slutat äta godis, åt inget förra veckan. Vilket jag är supernöjd över då jag annars är en riktigt godisråtta. Plus så står jag upp halva jobb dagarna, de gör jag annars aldrig heller, sitter alltid. Så några bra grejer med de än så länge för mig.

 

 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.