Helgen som bara sprungit förbi

 
 
Har inte hunnit med bloggen riktigt i helgen. .Sen har vi ingen surf hemma längre då sambon sa upp abonnemanget med Telia, så har bara det i huset nu. Så trist,  kommer inte kunna se mitt favoritprogram med Parnevik ikväll. Sen så har jag ju använt all surf i mobilen så ja, riktigt trist att vara i lägenheten nu.
 
Fått massa hjälp i helgen av sambons bror och familj samt vänner, så vardagsrummet är klart med tapetseringen. Förutom en rad kan man säga med en grej som dom ska ta bort innan. Snart är vårat sovrum klar med tapetseringen sen är det förtapetserat i lillens rum. Sen ska det ju läggas golv i sovrummen men det går nog fort när man väl börjar med det.
 
Nu på morgonen så är hantverkarna på plats så nu ska det bli spännande, hoppas det går fort.
Igår kväll höll sambon och hans bror med att att montera upp alla köksskåp, även det vi ska ha till badrummet. Kan säga den som hjälpte oss rita upp köket har beställt helt fel, jätte rörigt tydligen. Fel handtag för det första, så trist att vi ska behöva åka och rätta till andras fel när vi betalat för att få rätt hjälp av de som kan sånt.
 
 
All credd till de som har tvillingar eller fler, fick passa Charlie och hans kompis och det är verkligen inte lätt när de kommit i denna ålder. A är ju lugn och lätt att passa medans Charlie är som ett yrväder, mest gå hela tiden med hjälp av oss.
Japp trädgården är som ett bombnedslag, ska ju börja dränera idag så sambon har hjälpt till att ta bort stenar m,m närmast väggarna.
 
 

Tilda och Charlie
 
 
 
 
 Jaa, att ha tvillingar hade vart ett riktigt projekt! Men skönt att ni har fått lite gjort :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.