Ett litet tips

 
Fick hem denna GG kräm igår och bara testat den idag, men helt kär i den. För det första så luktar den sommar sen så får man en riktigt glow i ansiktet och får härlig sommarfärg. Så det hade endast räckt att använda denna men eftersom jag vill täcka mer för att trivas så mattar jag ju ned den färgen tyvärr med min egen ljusare foundation. Men som sagt är som en brun utan sol nästan fick den känslan med massa lyster.
 
Försökte mig på att ta en bild på mitt ansikte för att visa, men svårt att få en bra bild hihi så får bli denna dåliga MEN ja ni ser ju kanske lite på mitt kindben att det är lite lyster ?
 
 
 

Som sagt duper dålig bild men ni kanske ser lite av den lystern man fick av denna kräm. Aldrig testat de andra BB och CC krämerna utan testat endast denna och som sagt tummen upp.
 
Men usch sån åldersnoja jag får när jag ser bilden så här i närbild på mitt ansikte. Man ser att solen slitit på huden genom åren och att jag blivit äldre men bara att gilla läget tyvärr.
 
 
 
 
 
 Jättefint resultat måste nog köpas vad hade du för foundation över??vilken färg?kul att testa nytt😊/veronica

Svar: Tack så kul du gillade tipset :) Jag skrev om det förra vecka tror jag, här kan du se http://jenlen.blogg.se/2015/april/lite-ur-min-dagliga-morgonrutin.html#post-comments
Jenlen

Ah bra tips =D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.